Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka Dizisi 7. Bölüm Fragmanı İzle

Halka Dizisi 7. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Halka yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizinin 7. bölümünden neler olacak?

26 Şubat Salı akşamı izleyicilerle buluşacak olan Halka dizisinin 7. bölümünden önemli detaylar fragmanda yer alıyor. Videodan 7. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Halka dizisinin 6. bölümü ise 19 Şubat Salı akşamı ekrandaydı. Dizinin son bölümünde yaşananların detayı ise şöyleydi:

“Halka” isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatlar… Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın altıncı bölümü şöyle;

“Çağatay”

Kaan ve Cihangir Terzi’yi durdurmayı başarmışlardır ancak Terzi özgür kalmıştır. Ne yapacağı belli değildir.

Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindedir. Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştür, babası ile görüşmek istemektedir.

Bu durum Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra için büyük bir tehlike anlamına gelmektedir. Çağatay’ın gelişi Halka içinde tüm dengeleri değiştirecek, Kaan ve Cihangir’in hayatlarını etkileyecektir.