Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisi oyuncuları tatilde buluştu!

Halka dizisi oyuncuları tatilde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, TRT1 ekranında yayınlanan Halka dizisinde birlikte rol aldığı Burak Sergen ve dizinin ilk 13 bölümünü yöneten Volkan Kocatürk ile fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

“Halka team” notuyla fotoğrafı paylaşan Kaan Yıldırım’ın bu mesajına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Bilindiği üzere dizide Burak Sergen İlhan Tepeli ve Kaan Yıldırım da Kaan Karabulut karakterine hayat vermekte.

Takipçiler ise diziyi çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı. Halka dizisi reytinglerinin düşük olmasına rağmen, başarılı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekmişti.

TRT1 uzun süre Halka dizisi konusunda kararsız kalsa da sonunda 2. sezon ile devam etmesine karar vermişti.

İşte Kaan Yıldırım’ın Halka team paylaşımı:

Halka dizisi oyuncuları tatilde buluştu! 7

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.