Ana sayfa Dizi Haberleri Halka dizisinde her şey mükemmel planlanmış ama bir büyük hata gözden kaçmış!

Halka dizisinde her şey mükemmel planlanmış ama bir büyük hata gözden kaçmış!

tarafından ker_def
Halka dizisinde oyuncu seçimi ‘cuk’ diye oturmuş!

Televizyon Gazetesi Detay

TRT1, özel kanaların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamadığı, yeni dizilerini de beklettiği bir ortamı iyi değerlendirmekte.

Vuslat ve ardından Halka isimli iki yeni dizisini bu süreçte ekrana süren TRT1, ilgiyle izlenen diğer dizilerinin de yeni bölümlerini yayınlamaya devam ederek reytinglerde daha iyi oranlar yakaladı. Şu ana kadar ulaşamadığı birçok dizi izleyicisine bu ara dönemde ulaşma fırsatı elde eden TRT1, son olarak Salı akşamı Halka dizisinin ilk bölümüyle sürpriz yapmıştı.

Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal, Burak Sergen ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Halka dizisi, 1. bölümüyle bir hayli beğeni topladı.

İlgi çekici bir hikayesi bulunan Halka’da mafya hesaplaşması yüzünden 25 yıl önce değiştirilen çocuklardan biri, babası olarak bildiği ama gerçek babasının katili olan kişiden intikam almak için yemin etmiş durumda…

Gerçek oğul da işin içinde ve adamı yakalatmak için polis ile işbirliği yapmakta.

Hikayenin farklılığı hemen dikkat çekiyor. İlk bölümle ilgili sosyal medya yorumları da bir hayli olumluydu.

Dizinin oyuncu kadrosunun da ‘cuk’ diye oturduğu daha ilk bölümden anlaşıldı. Tüm oyuncular karakterlerini gayet başarılı şekilde tamamlıyorlar.

Ünlü isimlerin yanı sıra Adem karakterini canlandıran Deniz Hamzaoğlu’nun performansının da önümüzdeki dönemde çok konuşulacağı daha ilk bölümden ortaya çıktı.

Şimdi Halka dizisinin önünde ise ciddi bir sınav var. Salı akşamları Kadın dizisi ne kadar çok kadın izleyici grubuna hitap ediyor ise, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da erkek izleyici grubuna daha çok hitap ediyor.

İşte bu iki diziye bölünmüş olan izleyicilerden ne kadarını alabilecek, aynı kategoride yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karşısında nasıl performans sergileyecek işte bu sorular ise önümüzdeki hafta salı akşamı yanıt bulacak.

Ancak tecrübeler gösteriyor ki Halka dizisinin gününün yanlış seçilmiş olma ihtimali bir hayli kuvvetli. Dizide birçok doğruya imza atılmasına karşın gün seçiminin ileride sorun yaratma potansiyeli yüksek.