Ana sayfa Güncel Haberler Hande Ataizi’nin bu hayatta affetmeyeceği bir kişi var!

Hande Ataizi’nin bu hayatta affetmeyeceği bir kişi var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Jülide Ateş’in Haber Global’deki 40 programına katıldı ve içtenlikle sorulara yanıt verdi. Babasına olan kızgınlığı ile bilinen oyuncu, onu hala affedemediğini söyledi.

Ölümüne kadar babası ile yüzleşmeyi çok istediğini belirten Hande Ataizi, anne olduğunu hatırlattı ve babasını hala affedemediğini söyledi. Babası nedeniyle duygusal sorunlar yaşadığını, erkeklerle ilişkilerinde de hep terk edilme korkusu yaşadığını anlatan Hande Ataizi, “Babanı affedebildin mi?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Ölümüne kadar bir gün onunla yüzleşebilir miyim vardı… Niye yüzleşeceksem? Bu kadar Allah’a yakın olmak isteyen birisinin kendi evladından uzaklaşması mümkün değil gibi geliyor, ben de anneyim… Hala affedemediğimi düşünüyorum; hala bir yerimde bir affedememe kaldı. Ölmüş bir insanı affedememek kötü bir şey olabilir mi; benim kırılan kalbim hiçbir zaman onarılmayacak! Bu benim her şeyime yansıdı. Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm; annem çok sevgi verdi. Ama babadan da aynı
sevgiyi alsaydım, belki atarlı olan dönemlerimi sakin de yaşayabilirdim.”

Baba problemi olan kadınlardan erkeklerin uzak durmasını da ima eden Hande Ataizi, ilişkilerinde hep güvenli liman olarak düşündüğü kişilerle birlikte olma yolunu seçtiğini, bunun altında da terk edilme korkusunun yattığını belirtti.

İşte Hande Ataizi’nin o sözleri:

“Terk edilmekten korktum, baba durumum çok etkin oldu. Beni terk etme potansiyeli olmayacak insanlara çekildim 20’li 30’lu yaşlarımda. Kalbimi çarptıranları değil, güvenli suları tercih ettim. Veya öylesi denk geldiyse, karşımdaki insan terk etmeden ben terk edeyim, ben golü atayım durumları oldu. O zaman çok bilinçli bir şekilde bunun baba durumundan olduğunu bilmiyorsun, şimdi senin sorularınla bunu düşünüyorum. Bir filmde şöyle bir cümle vardı: “Baba problemi olan kadınlardan direkt kaçın!” Daha fazla üzülmemek, kırılmamak için hep yoluma devam ettim. Tolerans bütün bunlardan dolayı bende azaldı…”