Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir dizi şanssızlığını bu sefer kıracak!

Hande Doğandemir dizi şanssızlığını bu sefer kıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından bu yana sektörde olan Hande Doğandemir, farklı dizilerde canlandırdığı rollerle kısa sürede ünlendi. Oyuncu, sektörde büyük bir üne kavuştu ve bunu da yeteneğine borçlu… Güneşi Beklerken isimli dizide Zeynep Yılmaz olarak akıllara takılı kalan Doğandemir, sonraki projelerinde ise üst üste şanssızlıklar yaşadı.

Hande Doğandemir’in kariyerinde kısa süren ve çeşitli nedenlerle ekranda derdini anlatamadan veda eden proje sayısının fazlalığı da dikkat çekiyor. Racon dizisi beklendiği gibi gitmedi, aynı durum Can Kırıklıkları ve Yüzleşme dizilerinde de yaşandı. Oyuncu, Hayatımın aşkı dizisinde uzun süreli olarak ekranda kalmak dışında son 5 yıllık periyotta hayranları bir hayli üzüldü.

En son Kırmızı Oda isimli dizide Nesrin karakteri ile konuk oyuncu olarak bu sezon ekranda yer alan Hande Doğandemir, yeni dizisiyle ise herkesi şaşırtmaya geliyor. Kadına şiddet konusunun ele alınacağı ve güçlü mesajların verileceği Hükümsüz isimli Exxen dizisiyle anlaşan oyuncu, dijital dizi projesi ile kariyerinde yeniden yükseliş sergileyecektir.

Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu gibi güçlü isimlerle birlikte başrolde yer alan Doğandemir hayranları da oyuncunun yeni rolünü büyük bir merakla bekliyor. Dizinin çekimlerine İzmir’de başlandı ve Exxen’in de 1 Ocak 2021’de izleyicilerle buluşması bekleniyor…