Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal’ın yeni dizi talihsizliği hayranlarını çok üzdü!

Özgü Namal’ın yeni dizi talihsizliği hayranlarını çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Namal, uzun yıllardır ekranlardan uzakta kaldı… 1998 yılında İkinci Bahar dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde birçok yapımda kendisini gösterdi. Yeditepe İstanbul’da Duru olarak çok sevildi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Elif Eylül karakteri ile iz bıraktı.

Hanımın Çiftliği dizisindeki Güllü karakterini kim unutabilir ki…Son olarak ise Merhamet isimli dizide Narin karakterine hayat verdi ve 7 yıldır da sektörden eline ayağını çekti. Evlenen, anne olan ve Muğla’da inzivaya çekilen ünlü oyuncu, geçtiğimiz Ekim ayında eşi Serdar Oral’ı ani bir şekilde kaybeden oyuncu, Haziran ayından bu yana çocuklarının eğitimi için İstanbul’da bulunuyor.

Özgü Namal hayranları yeniden setlere döneceği için çok mutlu olmuştu. Hükümsüz isimli, kadına şiddeti anlatan ve çok sert mesajlar vermesi beklenen dizi için el sıkışan oyuncu, pandemi şartlarının iyice ağırlaşması nedeniyle setin İzmir’e alınmasının ardından çocuklarının eğitimini düşünerek diziden ayrılmak durumunda kaldı.

Özgü Namal hayranları için bu büyük bir hayal kırıklığı oldu. Exxen platformunun en çok merak edilen dizilerinden olan Hükümsüz’de Özgü Namal yerine Burçin Terzioğlu’nu izleyeceksiniz.

Namal’ın hayranları ise yine beklemek durumunda. Oyuncu, televizyon dizilerinde yer almayı pek tercih etmiyor. Uzun çalışma süreleri bunun sebebi. Yeni bir dijital dizi olursa ve Özgü Namal da senaryoyu beğenirse yeniden setlere dönmesi bekleniyor.