Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Kırmızı Oda dizisiyle büyük mesaj verdi!

Hande Doğandemir, Kırmızı Oda dizisiyle büyük mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında Kırmızı Oda dizisi bugün başlıyor… 4 Eylül Cuma saat 20.00’de ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin dram projesi olduğunu ve Binnur Kaya’nın da başrolde bulunduğunu hatırlatalım.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan dizide önemli bir oyuncu kadrosu buluştu. Binnur Kaya dışında; Tülin Özen, Burak Sevinc, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi isimler yer alıyor…

Dizide ayrıca bazı oyuncular da birkaç bölümde yer alacak. Bu isimlerden birisi de Hazar Ergüçlü. Oyuncu, instagram hesabından canlandıracağı Nesrin karakteri ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Hande Doğandemir, “Nesrin’in hikayesi şiddet gören her kadına güç versin, yalnız olmadığını hissettirsin ve bir çıkış yolu göstersin dilerim. Kırmızı Oda bu akşam başlıyor ben de Nesrin’le bir kaç bölüm orada olacağım. Şifa olsun hep beraber iyileşelim” diye yorum bıraktı…

Ünlü oyuncunun mesajı oldukça anlamlı. Hem kadın şiddetine dikkat çekiyor hem de bu önemli mesajı geniş kitlelere dizi üzerinden aktarabilecek.

Hande Doğandemir, Kırmızı Oda dizisiyle büyük mesaj verdi! 7