Ana sayfa Sosyal Medya Aradan 10 yıl geçti ama Tuba Büyüküstün o diziyi unutamadı!

Aradan 10 yıl geçti ama Tuba Büyüküstün o diziyi unutamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün bugüne kadar birçok farklı projede, bambaşka rolleri canlandırdı. Oyuncu, bazı dizileriyle ise hep akıllarda kaldı. Bazı rolleri ise unutulup gitti. Tuba Büyüküstün’ün en çok hatırlandığı dizilerden birisi de kuşkusuz Cansel Elçin ve Onur Saylak ile birlikte rol aldığı Gönülçelen dizisiydi.

Hatırlanacağı üzere Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak bu dizide tanıştıktan sonra aşk yaşadılar ve evliliklerinden de 2 çocukları oldu. Yani, Gönülçelen dizisi Tuba Büyüküstün’ün hayatında önemli bir yere sahip…

26 Şubat 2010 tarihinde başlayan Gönülçelen dizisinden bu yana tam 10 yıl geçti. Tuba Büyüküstün de diziden bir sahnesini yayınladı ve ne kadar özlediğini de gösterdi. 24 Haziran 2011 tarihinde 56. bölümle birlikte final yapan dizinin ardından Tuba Büyüküstün rol arkadaşlarını da paylaşımına etiketledi.

Paylaşımda dikkat çeken detay, Tuba Büyüküstün’ün eski eşi Onur Saylak’ı paylaşımında etiketlememiş olmasıydı…

İşte Tuba Büyüküstün’ün Gönülçelen dizisinden yayınladığı video ve mesajı:

???? #gönülçelen #tomrisgiritlioğlu #günaykaracaoğlu #umutkurt #tubabüyüküstün #cevdetmercan #hasret #gülnaz #cihan #2010 @gunaykaracaoglu Abbası 10 sene olmuşş!!????