Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Savaşçı dizisi için karar verildi! İşte dizinin akıbeti hakkındaki son gelişme…

Ve Savaşçı dizisi için karar verildi! İşte dizinin akıbeti hakkındaki son gelişme…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Murat Serezli’nin başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinden uzun süredir bir haber alınamıyordu. Neredeyse bütün dizilerin çekimlerinin haftalar önce başlamasına karşın, Savaşçı’nın devam edip etmeyeceği merak konusuydu.

4 sezondur ekranda olan ve ilgiyle izlenen dizinin yeni sezondaki akıbetinin ne olacağını izleyiciler araştırmaya başladılar ancak pek bir gelişme yaşanmıyordu. Berk Oktay bir süre önce yaptığı açıklamada dizinin devam edeceğini söylemişti ama haftalardır çekimleri de başlamayan diziden bir haber alınamıyordu. daha önce yaptığı açıklamada dizinin çekimlerine başlayacaklarını söylemişti. Ancak o sözlerden bu yana haftalar geçti ve bir gelişme olmadı.

Sadece dizide Üsteğmen Gökhan Toprak’a hayat veren Taner Şahin’in yaptığı bir açıklamada sürpriz bölümlerle izleyici karşısında olacakları ifadesi vardı ama henüz hiç bir hazırlığın olmaması dikkatleri çekiyordu. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği diziden sonunda haber geldi!

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin final bile yapamadan ekrandan ayrılacak olması herkesi üzecekti ama neyse ki dizinin 5. sezona da devam edeceği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştığı kulis bilgisine göre Berk Oktay, dizinin yeni sezonu için yapımcı firma ile anlaşmasını yapmış.

Hazırlıklarına kısa bir süre içinde başlanacak olan dizinin 3 haftalık stok bölümünün de hazır olduğu bilgisi verilmekte. Yeni sezon olsa bile Berk Oktay’ın olup olmayacağı da merak konusuydu. Oktay’ın anlaşma yapmasıyla hem dizide devam edeceği hem de Savaşçı’nın ekranlara döneceğinin de müjdesi verilmiş oldu.

Oktay’la ilgili başka dizilerle görüştüğü haberleri, izleyenleri şaşırtmıştı. Şeref Sözü ve başka bazı dizilerden teklif aldığı ve görüşmeler yaptığı şeklindeki kulis bilgileri kafaları karıştırmıştı. Ancak görünen o ki Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrılmaktan vazgeçti…