Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’li Kaçış şaşırtmadı! En çok izlenenler listesine zirveden giriş yaptı!

Engin Akyürek’li Kaçış şaşırtmadı! En çok izlenenler listesine zirveden giriş yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan ve bu yüzden başarılı oyuncu için çok özel bir yere sahip Kaçış dizisi 14 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana geldi. Disney Plus Türkiye’nin açılış özel dizisi olan ve büyük iddialarla tanıtımları yapılan Kaçış dizisi şaşırtmadı ve kendinden beklenildiği gibi zirveye yerleşti.

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi, Disney Plus’ın Türk yapımı ilk dizisi oldu. Dizinin şu ana kadar üç bölümü yayınlandı. Seyircilerden çok olumlu yorumlar alan Kaçış dizisini izleyenler heyecanın her bölümde arttığını, hikayenin nereye gideceğini çok merak ettiklerini belirtiyorlar.

Disney Plus, Kaçış dizisinin tanıtımını çok büyük iddialarla gerçekleştirdi. Dolayısıyla herkesin diziyle ilgili beklentisi iyice yükseldi. Ancak Kaçış, tüm bu beklentileri fazlasıyla yerine getirerek Disney Plus’ın en çok izlenen diziler sıralamasına birinciliğe yerleşti.

Engin Akyürek’li Kaçış şaşırtmadı! En çok izlenenler listesine zirveden giriş yaptı! 7

Çekimleri Gaziantep’te gerçekleştirilen Kaçış dizisinin ilk bölümünün 14 Haziran’da yayınlanması ile birlikte 8 bölümlük bu macera büyük bir heyecanla bekleniyor ve izleyiciler kalan bölümlerin de yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Dünyanın dört bir yanındaki Engin Akyürek hayranları da son haftalarda sosyal medyayı adeta ele geçirdi. Farklı kültürlerdeki bu geniş insan topluluğu Engin Akyürek’in dizi hakkındaki mesajlarını da yakından takip ediyor.

Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayelerini anlatan Kaçış, senaryosuyla herkesi çok etkiledi. Hatta izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hikayeden çok etkilendikleri için oyunculuklara odaklanamadıklarını dile getirdi.

Kaçış dizisi bugüne kadar bir Türk dizisinde hiç işlenmeyen bir hikayeyi anlatıyor. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide Ezidi kadınların Ortadoğu’da yaşadığı zulüm aktarılıyor.