Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Karakoç, yıllar geçse de Nursema karakterini unutmayacak!

Ceren Karakoç, yıllar geçse de Nursema karakterini unutmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinde çok başarılı bir sezon geçiren Ceren Karakoç, canlandırdığı Nursema karakteri ile bir anda popüler oldu.

Nursema karakterinin başından geçen kötü olaylar birçok kadının da hayatında yaşadığı zorluklardan izler taşıyordu. İşte bu nedenle de karakteri izleyiciler çok ilgiyle takip etti ve dizinin reytinglerine de Nursema’nın hayatı çok olumlu yansıdı. İşte bu durum da karakteri canlandıran Ceren Karakoç’un bir anda tanınmasını sağladı.

Peki Nursema karakterinden sonra oyuncunun hayatında neler değişti? Ceren Karakoç, bu konuda şöyle konuştu: “Tabii ki bir şey değiştirmedi, emeklerimin karşılığını aldığımı hissediyorum. O yüzden benim için kariyer anlamında hiç unutulmayacak bir yıl geçirdim. Bundan sonra başka işlerim olacaktır ama Nursema’yı unutmayacağım. Benim için yeri başka.”

Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 6 bölüm durdurma cezası geçtiğimiz sezon en çok konuşulan konulardan birisiydi. O dönemde dizinin oyuncuları da seyirciler de bu yasaklama kararına çok sert tepki göstermişti. Ceren Karakoç da bu durumu hatırlattı ve “Bazı durumlarda durup biraz sakin kalmak gerekiyor. Zaten seyirci vermesi gereken tepkiyi o kadar güzel veriyor ki, bize bir şey söylemeye bile gerek kalmıyor” diye konuştu.

Bu tür durumların kendisini çok üzdüğünü dile getiren oyuncu, sadece ekran önündeki oyuncuların değil, sette çalışan birçok insanın bu projeden para kazandığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Üzüldüm, o kadar emek veriyorsunuz. Sadece oyuncu olarak çalışmıyoruz, kamera arkasında da büyük bir kadro var. Onların aileleri ve çocukları da var. Geniş bir kadro oradan ekmek yiyor. O yüzden de hem kendi adına üzülüyorsun hem de onlar adına üzülüyorsun.”

İkinci sezonda çok güçlü bir hikaye ile yola devam edeceklerinin mesajını da veren Ceren Karakoç, Nursema ile tanındıktan sonra yeni teklifler de almaya başladı. Yaz döneminde gelen 2 sinema filmi teklifini dinlenmek istediği için kabul etmeyen oyuncu, reklam teklifleri de alıyor.

Ayrıca Ceren Karakoç kendisine bir tiyatro oyunu teklifi yapılmasını çok istiyor.