Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel, hakkında çok dikkat çeken bir olay ortaya çıktı!

Hande Erçel, hakkında çok dikkat çeken bir olay ortaya çıktı!

tarafından ker_def

4 Kadın Zamanı yeni bölümünde Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ayrılığı tartışıldı. Murat Dalkılıç’ın, Hande Erçel’i zor günlerinde aldattığı haberi gündeme damgasını vurdu. Seda Akgül, Murat Dalkılıç hakkında olay sözler dile getirirken, ikilinin ilişkisi masaya yatırıldı. Murat Dalkılıç’tan ayrılan ve birlikte yaşadıkları evden de taşınan Hande Erçel hakkında Kanal D ekranında yayınlanan 4 Kadın Zamanı programında önemli bir iddia ortaya atıldı. Programın yorumcularından Derya Tuna, “10 gün önce ev arıyordu. İdo’nun bir dairesi var Maslak’ta. Möbleli kiraya veriyor. Hande Hanım o eve bakmış. O zaman” açıklamasında bulundu.

Seda Akgül ise Hande Erçel’in önceki gün annesinin rahatsızlığı nedeniyle ilişkiye devam etmek istemediğini gerekçe göstererek ayrıldıklarını açıklamıştı.

Bu sözlere Seda Akgül’ün itirazı vardı. Akgül, “Annenin rahatsızlığında sevdiğin adamdan ayrılır mısın, tam tersi ‘tut elimi, yardım et, yanımda ol, arkamda ol, destek ol’ mu dersin. Söylesenize…” diye konuştu.

Hande Ataizi ise “Karşı taraf destek olmuyorsa?” diyerek konunun farklı bir boyutuna değindi.

Videodan programdaki o anları izleyebilirsiniz.

Seda Akgül, Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi’ in yer aldığı 4 Kadın Zamanı, yeni bölümüyle ekrana geldi. Kadın-erkek ilişkileri, evlilik hayatı, sosyal medya ve lezzetli tariflerin verildiği bölümde, yine merak edilen sorular cevaplandı.4 Kadın Zamanı programı Kanal D’de yayınlanıyor.