Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hayranları sosyal medyada şahane, ekranda ise etkisiz!

Hande Erçel hayranları sosyal medyada şahane, ekranda ise etkisiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel’in sosyal medyadaki takipçi sayısı 11 milyonun üzerinde. Yayınladığı her paylaşım milyona varan kişi tarafından beğeniliyor. Yurt içinden ve yurt dışında birçok dizi izleyicisini sürükleyen Hande Erçel, oyuncular arasındaki en yüksek instagram takipçi sayısına sahip isim.

Hal böyle olunca Kanal D’nin Azize dizisini onun üzerine kurgulaması ve bu büyük hayran kitlesini ekrana çekmek istemesi çok normal. Ancak gerçekler böyle değil. Azize dizisi Salı akşamları tutunamadığı için, reytingleri bir hayli düşük geldiği için gün değiştirerek Cumartesi’ye kaydırıldı.

Hande Erçel üzerine kurgulanan bu yapımda çok sayıda ünlü isim var. Ancak tüm hikaye Azize üzerinden ilerliyor. Hal böyle olunca da ünlü oyuncunun hayranlarının bu önemli projede hayranı oldukları isme destek olmaları bekleniyor.

Ancak her paylaşımına dakikalar içinde 100 binlerce beğeni bırakan hayranları nedense ekran başında ünlü oyuncuya aynı desteği vermiyor.

Hande Erçel hayranları sosyal medyada şahane, ekranda ise etkisiz! 7

Azize dizisi sosyal medya popülerliği üzerinden bir oyuncunun ekranda da başarılı olabileceği varsayımını çürüttü. Azize, cumartesi akşamları da tutunamaz ise Hande Erçel bundan sonraki dizi süreçlerinde yapımcılar tarafından etkilediği kitle ile değil, artık oyunculuk performansı ile değerlendirilecektir.