Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök’ün bilinmeyen ne çok özelliği varmış!

Hercai’nin Yaren’i İlay Erkök’ün bilinmeyen ne çok özelliği varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin Yaren’i İlay Erkök, başarılı performansı ile dikkat çeken bir isim.Ünlü oyuncu atv’de yayınlanan Dizi TV programının konuğu oldu. Midyat’taki çekimler nedeniyle uzun süre ailesinden ve arkadaşlarından uzak kalmak durumunda olan İlay Erkök, çekimler için İstanbul’a geldi ve yakınlarını gördüğü için de çok mutlu olduğunu söyledi.

Yemeklerle haşır neşir olmayı sevdiğini, mutfak ile arasının çok iyi olduğunu anlatan İlay Erkök, program ekibi için en favori yemeği olan spagetti bolonez yaptı.

Mutfakta hünerlerini sergileyen ünlü oyuncu, yemek için her türlü fedakarlığa katlandığını da belirtti. Yiyecekleri çiğ yemeyi sevdiğini anlatan Erkök, “Makarnayı çiğ de yerim. Çiğ et ve çiğ tavuk yediğim gibi. Her şeyin çiğini daha çok severim ben” diye konuştu.

Formunu korumak için de yediklerini dikkat eden ünlü oyuncu, lisanslı eski bir voleybolcu olduğunu ve soru da çok sevdiğini anlattı.

Hercai'nin Yaren'i İlay Erkök'ün bilinmeyen ne çok özelliği varmış! 7

Abisinden bahseden ve erkekler ile futbol oynamaktan, hatta ayak tenisi yapmaktan çok hoşlandığını dile getiren İlay Erkök, her yaz da oynadığını ifade etti.

Yürüyüş ve pilates yapan oyuncu, kulaklığını takip sabahları yürümekten çok hoşlandığını sözlerine ekledi.

Dizi TV programını videodan izleyebilirsiniz.