Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 12. yeni bölümde Alaz ve Yaman’ın Rüya ile ilgili büyük sınavı!

Yabani dizisi 12. yeni bölümde Alaz ve Yaman’ın Rüya ile ilgili büyük sınavı!

tarafından ker_def

Yabani dizisinin 28 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde dikkat çeken detaylar ortaya çıkacak.

Bagajda kan bulduktan sonra Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman, üstü başı elleri kanlar içinde Rüya ile karşılaşırlar. Alaz ve Yaman Rüya’yı bu durumdan zararsız bir şekilde çekip almaya kararlıdır, bunun için her şeyi de yapmaya razıdırlar, yapacaklardır da…

Rüzgar’ın o evde olduğunu bilen babası Adil, oğlunu bulmaya gittiğinde tahmin etmediği bir manzara ile karşılaşır. Oğlu için endişelenen Adil polise ihbarda bulunur.

Soysalan aile fertleri ihbar üstüne emniyete alınırken, bunlardan habersiz Alaz tarafından evine getirilen Rüya’nın yanına Yaman da gelir. Yaman Rüya’yı da alıp onları kimsenin bulamayacakları yer olan cehennemin dibine götürür.

O sırada Çağla’nın yanında olan Cesur ve Asi her şeyden habersiz Yaman’a ulaşamamanın gerginliğini yaşamaktadırlar.

Neslihan’da Yaman Ali’ye ulaşamamanın tedirginliğini yaşarken, olan biteni Alaz’dan öğrenir. Hiç düşünmeden Güven ile oğlunun yanına Cehennemin Dibine gider, bunu duyan Serhan çılgına dönse de ailecek çözmeleri gereken daha büyük bir problem daha vardır.

Alaz hastaneye gittiğinde bir ipucu ile karşılaşır ve bu gizemin peşine düşer. Gizemi çözmeyi ve Rüya’yı kurtarmayı kafaya koymuş olan Alaz yolun sonunda hiç tahmin etmeyeceği bir şey ile karşılaşacaktır. Asi’nin Alaz’a dediği gibi kurcaladığı gizemin altında ezilecektir, peki tüm bunları omuzlayabilecek kişi kim olacaktır?