Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisinde resmen Erkenci Kuş rüzgarları esti!

Senden Daha Güzel dizisinde resmen Erkenci Kuş rüzgarları esti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisi, 2018 yılı Haziran ayında yayınlanmaya başladığında kısa sürede büyük beğeni kazanmış ve özellikle Can Yaman’ın kaslarıyla çok konuşulmuştu. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisi, 2019 yılı Ağustos ayında ekrana veda etmişti. İki başrolün büyük bir çıkış yaşadığı ve kariyerlerinde adeta bir dönüm noktası olan dizi, yurt dışında da büyük ilgi görmüş, hatta Can Yaman’ın İtalya’ya yerleşmesini sağlayacak bir dizi anlaşma yapmasına da vesile olmuştu.

Gold Film imzalı dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin yazıyordu. 45. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü de alan dizi, hala akıllardan çıkmadı. Tekrarları bile ilgiyle izlenen dizi, romantik komedi dizileri arasında en çok beğenilen yapımlardan birisi oldu.

O dönem Can Yaman’ın dizi için imaj değiştirdiği bir süreçti. Oyuncu, Dolunay dizisi ile en son ekrana gelmişti ve aradan geçen 5 ayın ardından yeniden Erkenci Kuş ile ekrana döndü. Ancak bu dönüş herkesi şaşkına çeviren bir dönüş olmuştu. Zira oyuncu, bu sürede sıkı bir spor çalışması ile kaslarını iyice çoğaltmış, saçlarını uzatmış ve dizideki Can Divit karakteri için daha salaş, özgün tarzda bir karakter olarak kamera karşısına geçmişti.

Karaktere özel hazırlanan kıyafetlerin yanı sıra kolyeler, küpeler, yüzükler, bilekliklerle imajı da güçlendirilmişti. Bu imajıyla büyük beğeni toplayan oyuncu, yurt dışında da hayran sayısını büyütmüştü.

Senden Daha Güzel dizisinde resmen Erkenci Kuş rüzgarları esti! 9

Can Yaman’ın kaslı vücuduna çizilen ve dizideki hikayeyle de uyumlanan Albatros kuşu dövmesini göstermek için sıklıkla oyuncu üstü çıplak vaziyette sahnelerde yer alıyordu. Bir süre sonra bu durum eleştirilere bile neden olmuştu.

Erkenci Kuş dizisindeki bu kas meselesi, farklı dizilerde de zaman zaman karşımıza çıkıyor. Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel’de de benzer bir durum yaşandı. Bu kez Burak Çelik, çelik gibi kaslarıyla ekran başında diziyi izleyenlere adeta şov yaptı!

Cemre Baysel ile başrolde yer alan oyuncunun bu halleri, ister istemez Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın kaslarıyla meşhur olduğu sahnelere atıfta bulunulmasına neden oldu! Sosyal medyada da konu dillendirildi. Hatta bazı izleyiciler bu sahnelerin uzatılmasını da itici bulduklarını ifade ettiler yorumlarında.

Senden Daha Güzel dizisinde resmen Erkenci Kuş rüzgarları esti! 10

Reytingi arttırmak için kullanıldığı zaman zaman konuşulan bu kas gösterme meselesine bu kez izleyici tepki vermiş görünüyor! Artık gözüne sürekli sokulan bu sahnelerden rahatsız olan izleyiciler, ister istemez Senden Daha Güzel dizisinin daha ilk bölümündeki bu sahnelere de itiraz etti.

Senaryosunu Sen Çal Kapımı’nın senaristi Ayşe Üner Kutlu’nun yazdığı diziyi izleyen kimi sosyal medya kullanıcıları, yeni bir Can Yaman yaratılmaya çalışıldığı mesajlarını dillendirdiler.

Senden Daha Güzel’de Burak Çelik’in canlandırdığı karakter de Can Yaman’ın oynadığı karakter gibi yakışıklı, umarsız, bir gece önce beraber olduğu kadının adını bile hatırlamayacak kadar çapkın bir karakter. Haliyle izleyici tarafından da Erkenci Kuş’taki Can Divit karakterine benzetildi.

Senden Daha Güzel dizisinde resmen Erkenci Kuş rüzgarları esti! 11

Tabii diziye gelen yorumlar sadece bu eleştirilerden ibaret değil. Baht Oyunu ile büyük beğeni toplayan Cemre Baysel’in yeniden ekrana dönüşü, izleyenler tarafından heyecanla karşılandı. Dizi, pek çok izleyici tarafından da beğeni aldı. Kimi izleyiciler klişe yorumunu yapsa da Burak Çelik ve Cemre Baysel’in ekran uyumu ise beğeni topladı. Gelen eleştirilere karşın bu yaz Senden Daha Güzel dizisini ve bu dizinin başrollerini çokça konuşacağımız da anlaşılmakta…

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizide Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkı anlatılıyor.

Dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.