Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel nereden nereye geldi? Kariyer zıplaması böyle bir şey!

Hande Erçel nereden nereye geldi? Kariyer zıplaması böyle bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ÖZEL ANALİZ – Hande Erçel, kariyerinin altın dönemini yaşıyor! Ünlü oyuncu Hande Erçel, ne yapsa ne söylese hangi projede yer alsa, hayranlarından büyük destek görüyor. Instagram’da takipçi sayısını 13 milyona kadar çıkartmayı başaran ünlü oyuncu sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkelerde milyonlarca hayranını peşinden sürüklüyor.

Geçtiğimiz yıllarda zorlu dönemler yaşayan ünlü oyuncu, hem özel hayatında hem de iş yaşamında çok sıkıntılar çekmişti. 2019 yılının ralık ayında annesini kanser nedeniyle kaybeden oyuncu, rol aldığı projelerde ise kariyerinde önemli adımlar attı.

Siyah İnci dizisinde çok eleşirilen oyuncu, 2019 yılında Halka dizisinde kendisini göstermeyi başardı. Ardından Azize dizisinde büyük bir yükü omuzladı ve görevini de yaptı. Ancak reytinglerin düşük gelmesiyle proje erken bitti.

2020 yılına iyi başlayan oyucu, bir giyim markası ile yürüttüğü işbirliğinde hayranlarını da etkiledi ve tanıttığı kıyafetleri büyük ilgi gördü. Murat Dalkılıç ile özel yaşamında mutlu günler yaşayan oyuncu hakkında evlilik söylentileri bulunuyor.

Hande Erçel nereden nereye geldi? Kariyer zıplaması böyle bir şey! 8

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alarak yine bir romantik komedi projesi ile karyierinde önemli bir adım daha attı. Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle Altın Kelebek’ten ödül alan oyuncu, bu sefer de Sen Çal Kapımı ile kendisini göstermeye hazırlanıyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in iyi bir dizi çifti oldukları, ilk paylaşılan fotoğraf ve tanıtım görüntülerinden ortaya çıkmıştı.

Instagram hesabından güzelliğini sergilediği paylaşımlar yapmaya sürdüren oyuncu, yüzbinlerce beğeni ve binlerce de iltifat içerikli yorum alıyor. Ünlü oyuncu, kariyerinin adeta altın günlerini yaşıyor.

Hande Erçel nereden nereye geldi? Kariyer zıplaması böyle bir şey! 9