Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101 dizisinin izleyicileri kendine çeken arka plandaki gerçekler!

Aşk 101 dizisinin izleyicileri kendine çeken arka plandaki gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisi, diğer gençlik dizilerinden çok farklı! Netflix’i Nisan ayında ilk sezonunu yayınladığı Gençlik dizisi Aşk 101 çok sevildi. Sadece Türkiye’de değil, en az 10 farklı ülkede en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizi, 190 ülkede yayınlandı. Netflix’in dünya çapındaki organizasyon gücü, Aşk 101 dizisinin de farklı kültürlere yayılmasına aracılık etti.

Alina Boz, Eda karakteri ile yer aldığı Aşk 101 dizisi hakkında Elle dergisinin sorularını yanıtladı. Aşk 101’in bir öğrenci ve yaz dizisinden daha fazlası olduğunu anlatan oyuncu, “Bir gençlik dizisi evet, ama anlatım şekli olsun, rejisi olsun, her şeyi ile insanların kalbine derinden dokunabiliyor” diye konuştu.

Aşk 101 dizisinin izleyicileri kendine çeken arka plandaki gerçekler! 8

Dizinin sadece gençlere değil, her yaştan izleyicilere hitap ettiğinin altını çizen Alina Boz, izleyen birçok kişiden de ‘kendi lise dönemini hatırladığı’ yönünde geri dönüşler aldıklarını belirtti.

Aşk 101 dizisinin izleyicileri kendine çeken arka plandaki gerçekler! 9

Alian Boz, dizinin farkını şu sözlerle anlattı: “Dijital platfomda bulanmanın etkisi de çok farklı oluyor. İnsanlara derdini anlatabilen bir proje oldu. Bence klasik gençlik dizisi diye bir şey yoktur. her projenin kendine özel bir anlatım, biçimi, farklı bir dünyası vardır. Bizim dünyamız da doğallığı, rahatlığı ve hemen hemen herkesin bir dönem kendisine sorduğu ‘Ben kimim? İyi olmak nedir?’ soruları ile seyircinin ilgisini çekmeyi başardı.”