Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize’yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı!

Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize’yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel hayranlarının Azize dizisi heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Geçtiğimiz sezon Halka dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, bu yapımın farklı bir format ile 2020 yılına hazırlık yapması nedeniyle yeni dizi projesini kabul etmişti.

Azize dizisinde başrolde yer alacak olan oyuncu, Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaşacak. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin hazırlıkları da başlamıştı.

Süreç Film imzalı dizinin çalışmaları sürüyor. Buğra Gülsoy dizide Kartal karakterine hayat verirken, Hande Erçel de diziye ismini veren Azize karakterini oynayacak.

Erçel, bugün instagram hesabından “Artık çalışma vakti” notuyla paylaşım yapınca hayranları da heyecanlandı.

Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 13

Erçel’in hayranları Azize dizisinin çekimlerinin başladığına yorumladıkları bu paylaşımı twitter’da hesaplarında yayınlayarak heyecanlarını sergiledi.

Erçel’in takipçileri büyük heyecan ve sabırsızlıkla Azize dizisinden gelecek gelişmeleri bekliyor.

İşte Erçel’in hayranlarının sosyal medyaya yansıyan heyecanlarından bazı örnekler:

Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 14 Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 15 Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 16 Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 17 Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 18 Hande Erçel paylaşım yaptı, Azize'yi bekleyen hayranlarının heyecanı katlandı! 19