Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, sanki Azize dizisi kaldırılmamış, hiçbir şey olmamış gibi yapıyor!

Hande Erçel, sanki Azize dizisi kaldırılmamış, hiçbir şey olmamış gibi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük iddialarla başlayan Azize dizisi 2019 yılının sonlarında ekranda izleyicilerle buluştu ve Ocak ayını göremeden de Kanal D tarafından final bile yapmasına izin verilmeden yayından kaldırıldı.

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u başrolde buluşturan diziye büyük emek ve bütçe harcandı. Önemli isimlerden oluşan bir kadro kuruldu. Ancak yapımın ömrü 2020 yılına sarkmaya yetmedi.

Dizinin apar topar yayından kaldırılmasına oyuncuların ne söyleyeceği merak ediliyordu ama kimseden ses seda çıkmadı. Azize, aslında milyonlarca hayranı olan Hande Erçel’in omuzlarına yıkılan bir projeydi. Reytinglerin düşük olması ise sosyal medyanın ekrana etkisinin pek de olmadığı gerçeğini bir kez daha yüzlere çarptı.

Peki Azize’den sonra Hande Erçel ne mi yaptı? Sosyal medyada bunun izlerini görebilirsiniz. Sanki böyle bir proje hiç olmamış gibi, yüzünü de moralini de hiç düşürmeden yoluna devam etti. Erçel için kariyerinde büyük sıçrama yapabilecek bir proje olarak ortaya çıkan Azize, hiç de beklendiği gibi olmadı.

Hande Erçel, sanki Azize dizisi kaldırılmamış, hiçbir şey olmamış gibi yapıyor! 8

Yeğeni Aylin Mavi ile hayatın tadını çıkartan Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç ile de kar tatiline çıktı.

Hafta sonu Bolu Kartalkaya’da keyif süren çiftin mutlu halleri dikkat çekti.

Hande Erçel, sanki Azize dizisi kaldırılmamış, hiçbir şey olmamış gibi yapıyor! 9