Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, Kubilay Aka’yı bir şartla affetti!

Miray Daner, Kubilay Aka’yı bir şartla affetti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programının iddiasına göre Miray Daner ile Kubilay Aka, Ağustos ayından bu yana yaşadıkları bunalımlı günleri barışarak geride bıraktı.

Hatırlanacağı üzere Kubilay Aka’nın Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzeli Hilal Altınbilek ile bir kafede samimi fotoğrafları ortaya çıkmış ve Miray Daner de hiç ötelemeden ayrılık kararı almıştı.

Kubilay Aka, sosyal medya üzerinden hala çok sevdiğini söylediği Miray Daner’e duygu dolu bir mesaj yayınlayarak istemeyerek de olsa veda etmişti.

2,5 yıllık ilişkide Ağustos ayından bu yana her iki isim de konu hakkında konuşmadı. Yeni iddiaya göre de ikili barıştı ve yeniden aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Fakat Miray Daner’in bir şartı var. O da, Kubilay Aka’nın menajerini değiştirmesi… Çünkü aynı menajer Hilal Altınbilek ile de çalışıyor ve Miray Daner rahatsızlığını bu şekilde göstermiş oldu.

Kubilay Aka, aşkının bu şartını kabul ederek menajerini değiştirdi. Miray Daner ile Kubilay Aka aşkı da yeniden başladı.