Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel tam 6 yıl aradan sonra yeniden eleştiri bombardımanına tutuldu!

Hande Erçel tam 6 yıl aradan sonra yeniden eleştiri bombardımanına tutuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in oyunculuk performansı ile ilgili sosyal medyada bir tartışma ortamı oluştu. Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Bambaşka Biri isimli diziyle yeniden setlere dönüş yapan ünlü oyuncu, son dönemde sosyal medyanın en çok konuştuğu kişilerden birisi oldu.

Kimi izleyiciler rolüne çok yakıştığını ve Savcı Leyla olarak ekranda onu izlemekten memnuniyet duyduklarını belirten yorumlar paylaşıyor. Kimi izleyiciler ise Erçel’in oyunculuk performansını eleştiriyor ve rolün altından kalkamadığını düşünüyor.

Farklı görüşlerdeki insanların sosyal medyadaki bu eleştiri ortamında Hande Erçel’i savunanlar ile onu olumsuz yönde eleştirenler diye iki grup ortaya çıktı.

Oyuncuyu savunanlar 1 yıldır kendisini geliştirmek için büyük çaba harcadığını, haftada 10 saat oyunculuk dersi olarak gelişimine önem verdiğini, ayrıca şan, diksiyon ve beden dili dersi aldığını hatırlatıyor.

Gerçekten de genç oyuncu kendisini geliştirmek için büyük çaba harcıyor. Ayrıca Hande Erçel’in Siyah İnci isimli diziden sonra da benzer şekilde yoğun bir eleştiri altına alındığını da hatırlatalım.

Erçel yıllar önce de performansı ile büyük eleştiri konusu olmuş daha sonra Halka, Azize ve Sen Çal Kapımı dizilerindeki oyunculuk performansı ile kendisini yeniden kanıtladığı yolunda çok sayıda övgü dolu yorumla da karşılaşmıştı.

Yani, 2017 – 2018 yıllarında da yoğun şekilde eleştiri altında olan Hande Erçel, benzer bir durumu 2023 yılının sonlarına doğru yaklaştığımız şu günlerde de yaşıyor.

Hande Erçel’i olduğu gibi kabul etmek yerine, farkı anlamlar yükleyerek değerlendirme hatası yapıldığı gerçeğini atlamamak lazım.

Beğenen Erçel’in dizisi izler, beğenmeyen izlemez. Ancak bir gerçeği de değiştirmek mümkün değil… Hande Erçel, Türk dizi tarihine damgasını vuran, milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında da en çok tanınan Türk oyuncuların başında geliyor. Bu durum da Türkiye’nin dünya genelindeki tanıtımına büyük katkı yapıyor.