Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi reytingleri ile herkesi şaşkına çevirmeyi başardı!

Yabani dizisi reytingleri ile herkesi şaşkına çevirmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reytinglerde dengelerin çok değişeceğini Yabani dizisinin elde ettiği sonuçlar ortaya koydu.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümü tüm kategorilerde de çok iyi reytingler elde etti. Geçen hafta ilk başladığında daha düşük oranlar ile sezona başlayan Yabani dizisi, ikinci bölümde büyük bir çıkış sergiledi.

Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi gibi önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizi köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi veren ve sonra yeniden yıllar sonra aynı eve dönen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Dizinin duygu yüklü ikinci bölümünde tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 4’lü reytingler elde eden dizi, aynı zamanda günü ikinci olarak tamamlayarak önemli bir başarı kazandı.

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin yeni bölümlerinin yayınlanmasına rağmen, Yabani dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında en iyi oranları elde ederek adeta bir güç gösterisi yaptı.

Hem Üç Kız Kardeş hem de Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin geçen sezona göre düşük reytingler elde etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aile dizisinin 3 Ekim salı günü yayına başlayacağını ve rekabetin gelecek haftalarda çok daha sert geçeceğini de hatırlatalım.