Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki Bambaşka Biri dizisi için alınan son karar üzücü oldu!

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki Bambaşka Biri dizisi için alınan son karar üzücü oldu!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli dizi projesi yurt dışında büyük başarılar kazanmasına ve sosyal medyada çok iyi bir etkileşim ortamı oluşturmasına rağmen, yerli izleyiciler tarafından yeterince değer verilmedi.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dram dizisinin yurt dışı satışlarının iyi gitmesine rağmen, Türkiye’deki reyting sonuçları işleri fazlasıyla zora soktu.

Çeşitli iddialara göre dizinin 16. bölümde final yapması yönünde bir beklenti oluştu. Sosyal medyada da dizinin adım adım finale doğru ilerlediği yorumları paylaşılıyor.

Fox TV’nin Bambaşka Biri dizisinin yayın gününü değiştirmesi ise büyük bir sürpriz oldu. Artık Cuma akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizi projesi, pazartesi akşamları yayınlanıyordu.

12 bölüm boyunca pazartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Bambaşka Biri dizisinin 13. yeni bölümünü 8 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirsiniz.

Bu gün değişikliği kararı ile birlikte Fox TV’nin Bambaşka Biri dizisini ekranda tutma isteğinin olduğunu ama çok da fazla önem vermediğini anlamak mümkün.

Fox TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar 18 Aralık Pazartesi akşamı ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Yani Bambaşka Biri dizisinin yayın günü artık yeni dizi Kızıl Goncalar için ayırılmış durumda bulunuyor.