Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Doruk gidince Bilal Yiğit Koçak’a daha büyük sorumluluk kaldı!

Kardeşlerim dizisinde Doruk gidince Bilal Yiğit Koçak’a daha büyük sorumluluk kaldı!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmaya devam edioyr. Dördüncü sezonu ile yine hayranlarını ekran başına taşıyan dizinin hikayesine yönelik eleştiriler de sosyal medyada son dönemde daha da fazla arttı.

Özellikle de Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın diziye veda etmesinin ardından hikayede bir güç kaybı olduğunu ve bu durumun senaristler tarafından düzeltilemediğine yönelik izleyicilerin eleştirileri bulunuyor.

Bu süreçte Ömer karakterine daha çok yük binmeye başladı ve hikayenin ana noktalarının başında gelen bu karakterde Bilal Yiğit Koçak’a daha fazla sorumluluk düştüğünü söyleyebiliriz.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM imzalı atv’nin sevilen dizisi “Kardeşlerim” yeni bölümü ile yine izleyicileri şaşırtacak.

Büyük heyecan yaşanamsı beklenen 108. bölümde Ömer karakteri öne çıkacak.

Kalpazanların tuzağına düşen Ömer (Bilal Yiğit Koçak) elleri kolları bağlı sandalye ile havuza itilip yaşama mücadelesi verirken Süsen (Lizge Cömert) yardımına geldi. Hiç düşünmeden suya atlayan Süsen dakikalarca suyun altında kalan Ömer’i kurtarabilecek mi?

Bilal Yiğit Koçak’ın oyunculuk performansının dizinin başarısı için daha da çok öne çıktığı bu süreçte, Ömer karakteri hikayenin sürükleyici öğesi konumuna geldi.

Şimdi gözler 9 Aralık cumartesi akşamı yayınlanacak 108. Bölümde yaşanacaklara kitlendi.