Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı!

Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Nubia Dergisi 2022 yılının ‘En Güzel Türk Kadın Oyuncusu’nu seçmek için küresel çapta bir anket düzenledi. 1 Temmuz itibariyle sona eren ankette, birçok güzel oyuncuyu geride bırakarak zirveye oturan isim belli oldu.

İngiltere menşeli Nubia Dergisi, dünya çapında toplam 52 ülkeden aldığı oylarla ‘En Güzel Türk Kadın Oyuncu’yu seçti. Başarıları kadar güzellikleriyle de kendilerine hayran bırakan 10 Türk kadın oyuncu listesinde yer alan isimlerin hepsi de rol aldığı yapımlarla Türkiye’de ve dünya çapında geniş hayran kitlesine sahip isimler.

Magazin dünyasının gündemden düşmeyen ismi Hande Erçel ise İspanya, Türkiye, İtalya, Brezilya gibi birçok ülkeden kullanılan oylarla listede birincilik koltuğuna oturdu.

Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı! 10

Listede zirvenin hemen altında yer alan isim şu sıralar şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünya evine girmeye hazırlanan Demet Özdemir oldu.

Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Kiralık Aşk dizisiyle gönülleri fetheden Elçin Sangu, Nubia Dergisi’nin listesinde üçüncü sırada yer alırken, dördüncü sırada ise Kiraz Mevsimi dizisinde Serkan Çayoğlu ile başlayan set aşklarını geçtiğimiz hafta evlilikle taçlandıran Özge Gürel yer aldı.

Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı! 11

Geçtiğimiz haftalarda Cedi Osman ile mutlu bir evliliğe adım atan ATV’nin Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin ise listede beşinci sırada yer aldı.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, listenin altıncı güzel ismi seçildi.

Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı! 12

Kuruluş Osman dizisinde ‘Rabi’a Bala Hatun’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Özge Törer listenin yedi numarası oldu.

Kurşun Yarası, Ah İstanbul ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlara gönüllerde taht kuran Oyuncu Aslı Tandoğan listede sekizinci sırada yer alırken, en son Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer alan yetenekli oyuncu Öykü Karayel dokuzuncu sırada kendine yer buldu.

Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisi en güzel Türk kadın oyuncu listesinde zirve için yarıştı! 13

10. sırada ise Aşk-ı Memnu’dan sonra geçen 12 yıl aranın ardından yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile bir projeye başlayan Beren Saat yer aldı.