Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı ile ilgili kötü haberi Halit Özgür Sarı verdi! Hem de çok hüzünlü bir mesajla!

Gizli Saklı ile ilgili kötü haberi Halit Özgür Sarı verdi! Hem de çok hüzünlü bir mesajla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak ekrana gelen ve başrollerini Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı dizisi için final kararı verildiği ortaya çıktı. Kötü haberi veren Halit Özgür Sarı oldu. Başarılı oyuncu hüzünlü bir mesajla kararı duyurdu.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gizli Saklı dizisinin en son altıncı bölümü yayınlandı. Ancak reytingler çok büyük hayal kırıklığıydı. Reytinglerde düşüş eğilimi gösteren Gizli Saklı, ortalamanın çok altında aldığı puanla sıralamanın dördüncüsü oldu. Bu durum izleyicilerin, acımasızlığıyla bilinen Fox TV’den gelecek kötü haber için bekleyişe geçmesine neden oldu.

Nitekim bu bekleyiş sonunda kötü haber Halit Özgür Sarı’dan geldi. Başarılı aktör Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizi hakkında verilen final kararını şu cümlelerle paylaştı: “Her anından her saniyesinden onur duyduğum, hayatımda gördüğüm en güzel kelebek #GizliSaklı. Biz çok sevdik işimizi. Mutlu olmayı ve kelebeklerin ömrünün kısa olduğunu unutmayın ????”

Gizli Saklı ile ilgili kötü haberi Halit Özgür Sarı verdi! Hem de çok hüzünlü bir mesajla! 8

Halit Özgür Sarı’nın bu paylaşımı hayranları arasında büyük şaşkınlık yarattı. Her ne kadar gidişat çok iyi olmadığı için bu kararın eninde sonunda geleceğini tahmin eden izleyiciler şaşkınlıklarını yaptıkları yorumlarla dile getirdi.

Yaz aylarında ekranları süsleyen çoğu romantik komedi ve eğlenceli diziler arasında yer alan Gizli Saklı dizisi, yaklaşık 1,5 ay önce Fox TV’nin iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başlamıştı. Klasik romantik komedi tarzından çok polisiye komedi olması, dizinin benzerleri arasından sıyrılarak iyi reytingler alması beklentisi oluşturmuştu.

Fakat beklenen olmadı. Dizi bir türlü istenen reytingleri alamadı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı partnerliği dahi Gizli Saklı’nın iyi reyting almasını sağlayamadı. Bunun üzerine dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim olan Sinem Akyol eklendi. Ancak bu değişim de reytingde bir fark yaratamadı.

Gizli Saklı ile ilgili kötü haberi Halit Özgür Sarı verdi! Hem de çok hüzünlü bir mesajla! 9