Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yeni dizisi Bambaşka Biri ile sosyal medyayı etkisi altına aldı!

Hande Erçel yeni dizisi Bambaşka Biri ile sosyal medyayı etkisi altına aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisinin sosyal medyada çok etkili bir başlangıç yapması dikkatlerden kaçmadı.

Özellikle de Hande Erçel’i yeniden televizyon dizisinde gören hayranları sosyal medyayı adeta dalgalandırdı. Binlerce paylaşım yapan Erçel’in hem yerli hem de yabancı hayranlarının büyük destek verdiği Bambaşka Biri isimli yeni dizi projesi pazartesi günlerinin alternatif yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Fragmanlarının çok izlenmesinin yanı sıra sosyal medyada günlerdir en çok konuşulan dizi projelerinin başında gelen Bambaşka Biri nihayet izleyicilerle buluştu. 11 Eylül akşamı Fox TV ekranında yayınlanan ilk bölüme ilgi yoğun oldu.

Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterine hayat verdiği dizi farklı hikayesi ile öne çıktı.

Hande Erçel’in ise dişli, gözü pek savcı Leyla karakterinin izleyiciler tarafından çok beğenildiğini söylemek lazım.

Bambaşka Biri etiketi ile twitter ortamında 220 binden fazla paylaşım yapıldı. Hande Erçel etiketi ise 70 bine yakın paylaşım ile yine öne çıkan gündem maddelerinden birisiydi.

Birçok dizi hayranı, “Projeye bayıldım. Savcı Leyla karakteri bu sezonun favorisi olur. Hande ve Burak’ın uyumu çok güzel. Hande Erçel rolüne çok yakışmış” şeklinde yorumlarda bulundu.

Dizinin hikayesinin merak uyandırıcı olduğunu, başrol ikilisinin iyi bir enerji yaydığını belirten izleyiciler, kaliteli bir senaryo ile karşılaşmaktan da memnun olduklarını dile getiren çok sayıda yorum paylaştı.