Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın İspanyol hayranlarına mesajının derin bir anlamı var!

Onur Seyit Yaran’ın İspanyol hayranlarına mesajının derin bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi projesinden Halit Özgür Sarı ayrıldığı zaman izleyiciler derin bir üzüntü yaşamıştı. İlk sezonda yaşanan bu durumun üzerinden çok zaman geçti. Ancak şimdi benzer bir derin üzüntü durumu Onur Seyit Yaran için yaşanıyor.

Kardeşlerim dizisi 4. sezona başladı ama Doruk karakterinin ölümü herkesi sarstı. Oyuncunun çok başarılı bir çıkış sergiledi dizide artık olmayacağı gerçeğine alışmak birçok izleyici için kolay olmayacak.

Doruk ve Asiye karakterlerinin son 3 yıllık süreçte sosyal medyada ne kadar büyük bir etkileşim oluşturduğunu bilenler, Onur Seyit Yaran’ın ayrılığının etkisinin de güçlü olacağını anlayacaktır.

Artık Kardeşlerim dizisinde Doruk olmayacak. Asiye, büyük bir dert ile yüzleşmek durumunda. Tabii ki izleyiciler açısından da böyle büyük bir aşkı izleyemeyecek olmak can sıkıcı olabilir.

Onur Seyit Yaran açısından olayın bir başka boyutu daha var. Yurt dışında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisi, oyuncunun en büyük hayaline hizmet eden bir projeydi.

Röportajlarında en büyük hayalinin İspanyol sinemasında yer almak olarak tarif eden genç oyuncu, bu amaca ulaşmak için Kardeşlerim dizisi ile birlikte çok önemli bir mesafe kaydetti.

Onur Seyit Yaran, dizinin İspanya’da da çok sevilmesi ile birlikte bu ülkede tanındı, basında röportajları yer aldı ve hayranları da ona sosyal medya ortamından çok yoğun bir destek sergiliyor.

İspanya’da tanınması ile birlikte hayaline ulaşmak için İspanyolca öğrenmeye de devam eden oyuncu için Kardeşlerim dizisinden ayrılması bir sorun yaratabilir. Zira, İspanya gibi çok farklı bir kültürdeki bir ülkede bir dizinin tutması öyle kolay değil. Bu noktada Kardeşlerim projesinden ayrılmış olması Onur Seyit Yaran için çok önemli bir fırsatın elinden kaçması gibi de oldu.

Oyuncu, kendisine İspanyol hayranlarından gelen çok sayıda mesaj üzerine sosyal medyadan bir paylaşım yaparak teşekkür etti.

Onur Seyit Yaran'ın İspanyol hayranlarına mesajının derin bir anlamı var! 7

Bu paylaşım oldukça anlamlıydı, zira ulaşmak istediği kitle kendisinden yeni projeler talep ediyor. Onur Seyit Yaran da ileride yeni projelerle yeniden buluşacaklarının mesajını İspanyolca olarak verdi.

İşte o mesaj: “Bu uzun yolda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İspanya başından beri hayalimdi, bu yüzden beni kalbinize kabul etmeniz çok önemli ve gurur vericiydi. Elbet bir gün en güzel hikayelerle yine birlikte olacağız. Yakında görüşürüz.”