Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, yeni dizisinin heyecanını iliklerinde hissediyor!

Hande Erçel, yeni dizisinin heyecanını iliklerinde hissediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Fox TV’de yayınlanacak. yeni dizi heyecanı yaşıyor. Bu heyecan oyuncunun her haline yansıdı. Katıldığı sohbet programında Sen Çal Kapımı dizisini anlatan Hande Erçel, adeta enerji fışkırıyordu…

Ünlü oyuncu, “Mutluyum. Yeni bir şeye başlamanın verdiği enerji var ya. O enerjiyi karantinada depoladım ve bir süre daha beni götürür, ona inanıyorum” diye konuştu. Dizinin başlamasına az bir zaman kaldığını belirten oyuncu, koronavirüs pandemisi devam ederken dizi çekmenin nasıl bir deneyim olacağına da merak ediyor.

Hande Erçel, bu konuda şöyle konuştu: “Yayına da yakın bir zaman kaldı. Şu dönemde bir işe başlamak çok zor. Bizi koruyarak, dikkat ederek başlayacak. Bakalım nasıl olacak, biz de yeni bir deneyim yaşayacağız.”

Romantik komedi dizisinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel başrolde yer alıyor. Dizinin tanıtım çekimleri yapıldı ve okuma provaları başladı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel, büyük bir neşe içinde yeni diziye hazırlanıyor.

Hande Erçel, yeni dizisinin heyecanını iliklerinde hissediyor! 8

Haziran ayında çekimleri başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin yine aynı ay içinde izleyicilerle buluşması da bekleniyor. Eda Yıldız karakterini canlandıracak olan Hande Erçel, tüm umudunu eğitim hayatına bağlayan bir genç kızı canlandıracak.

Yurt dışı eğitimini keserek lise mezunu kalmasına sebep olan kişi ise Kerem Bürsin’in canlandıracağı Serkan Bolat.

Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif ediyor.

Hande Erçel, yeni dizisinin heyecanını iliklerinde hissediyor! 9

Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Eda, koşullar nedeniyle bu teklifi kabul edecek.

Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutacak. Nişanlı taklidi ile başlayan ilişkileri; onları tutkulu, zorlu bir yolculuğa çıkartacak.