Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Safir dizisinde Yaman karakteri Burak Berkay Akgül ile benzerlikler taşıyor!

Safir dizisinde Yaman karakteri Burak Berkay Akgül ile benzerlikler taşıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Safir isimli dizide İlhan Şen ve Özge Yağız ile birlikte genç oyuncu Burak Berkay Akgül de yer alıyor.

Saklı kalan bir aşk hikayesi sloganı ile izleyicilerin karşısına çıkan yeni dizi tutkulu bir aşkı, intikamı ve zorbalık sınavını ortaya koyan bir hikayeye sahip. Dizinin başrolünde yer alan Burak Berkay Akgül, geniş bir izleyici kitlesi tarafından dikkat çekti.

Safir dizisinin oyuncu için kariyerinde çok özel bir yerinin olması şaşırtıcı olmayacaktır. Turizm bölgesi Kapadokya’nın büyüleyici ortamında çalışan dizi ekibi halinden memnun.

Burak Berkay Akgül de Sabah gazetesindeki röportajında dizinin hikayesinin çok ilgi çekeceğini belirterek şöyle konuştu: “Seyircimiz Yaman ve Feraye’nin imkansız aşkını, hem kendileriyle hem de birbirleriyle yaşadıkları çatışmaları, dönüştükleri kişilikleri ve tüm bu sürece etki eden her karakterin nasıl bir hikayesi olduğunu seyredecek.”

Kapadokya’ya her gelişinde daha çok etkilendiğinden bahseden oyuncu, “Bu büyülü topraklarda bir hikaye anlatmak çok özel bir duygu benim için” diye konuştu.

Kapadokya’nın masalsı bir güzelliği bulunduğundan bahseden oyuncu, sette çok iyi bir ortam oluştuğunu da söyledi.

Burak Berkay Akgül, “Güzel ve dinamik bir ekip olduk, çok çalışıyoruz, ortaya en iyisini çıkarmak için uğraşıyoruz. İlk iki bölüm için hiç durmadan çalıştık diyebilirim o nedenle aralarda sadece dinleniyorum diyebilirim. O kadar yoğun çalışıyoruz ki en ufak boşlukta dinlenmeyi ve kendime vakit ayırmayı tercih ediyorum” dedi.

Canlandırdığı Yaman karakteri ile ortak noktasının romantiklik olduğunu dile getiren oyuncu, “Yaman’ın sevgisini, tutkusunu ve aşkını izleyenler mutlaka benden de parçalar görecektir” şeklinde konuştu.