Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den köpeğiyle sürpriz video! Fahriye Evcen’in paylaşımındaki detay, yeni dizi işareti mi?

Hande Erçel’den köpeğiyle sürpriz video! Fahriye Evcen’in paylaşımındaki detay, yeni dizi işareti mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, son yıllarda popülaritesini arttıran isimlerin başında geliyor. Genç oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığından beri sosyal medyanın dilinden de gündeminden de düşmüyor! Dizide Kerem Bürsin İle rol alan Erçel, her yaptığıyla instagram’da olay olmaya devam ediyor…

Oyuncu, geçtiğimiz ay sezon finali yapan dizisinin ardından Maldivler’e gitmişti. Dizideki partneri Kerem Bürsin’in de orada olduğu anlaşılınca aşk dedikoduları ile gündeme geldi yeniden.

Erçel’in hayranları bu duruma çok sevinçli ama şimdilik iki isimden bu yönde bir açıklama yok. Dizinin çekimleri ise Haziran sonunda başlayacak.

Hande Erçel’in son yaptığı instagram paylaşımı ise köpeğiyle oldu. Sevimli dostuyla bahçede oynayan Erçel’in, elindekini kapmaya çalışan köpek, onu hayli zorluyor!

Hande Erçel'den köpeğiyle sürpriz video! Fahriye Evcen'in paylaşımındaki detay, yeni dizi işareti mi? 8

Hande Erçel, şu sıralar tatilin tadını çıkarırken bol bol da çok sevdiği köpekleriyle vakit geçiriyor. İşte o anlardan birisini de instagram sayfasından paylaştı.

 

Hande Erçel video

Fahriye Evcen ise en son 2017 yılında Ölene Kadar dizisi ile ekrana gelmişti. Sonrasında Burak Özçivit ile evlenen oyuncu, dizilerde hiç yer almadı bugüne kadar.

Oğulları Karan’ın da doğumuyla birlikte onunla ilgilenen Evcen, dizilere yeşil ışık yaktı ama henüz bir diziyle ilgili bilgi yok!

Sadece reklamlarda rol alan oyuncunun, geçtiğimiz günlerde magazincilerle karşılaşmasında dizilere sıcak olduğu, içine sinen bir proje beklediği de görülmüştü.

Evcen’in son yaptığı paylaşımdaki detay ise dikkatlerden kaçmadı. Oyuncunun çalışma masasının üzerindeki notların, senaryo olduğu tahminleri yapılıyor. Önümüzdeki günlerde bakalım Evcen, bir dizide rol alacak mı?

Hande Erçel'den köpeğiyle sürpriz video! Fahriye Evcen'in paylaşımındaki detay, yeni dizi işareti mi? 9