Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den vefat eden annesi Aylin Erçel’e yürekleri parçalayan sözler!

Hande Erçel’den vefat eden annesi Aylin Erçel’e yürekleri parçalayan sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, Ocak ayında kanser tedavisi gördüğü sırada hastalığa yenilerek vefat etmişti.

Uzun süre kanser tedavisi gören ve Hande Erçel’in de annesinin yanında kalmak adına sevgilisi Murat Dalkılıç’ı terk ettiği dönem geçtiğimiz yılın ikinci yarısına denk gelmekteydi.

Hande Erçel, annesinin vefatının üzerinden 7 aya yakın bir zaman geçmesine rağmen acısının halen tap taze olduğunu gösteriyor.

Erçel’in duygusal mesajı 1 saat içinde 500 bin beğeni aldı. Yoruma kapalı yapılan paylaşım sosyal medyayı adeta salladı.

İşte Hande Erçel’in annesine mesajı:

Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu.Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak.Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden ögrendim.Kazançlarıma şükrediyorum,seni öğreniyorum,yaşamamı istediğin hayatı yaşıyorum.Birlikte yapmayı hayal ettiğimiz ne kaldıysa geriye,sen sonsuzluk denizinde yüzerken ben de sana buradan eşlik ediyorum.. Ruhundan bir parça olarak bu evren de olabildiğim kadar varım annecim.. Mehmet’ten bize özel bu fotoğraf ✨ teşekkür ederimm..

Hande Erçel'den vefat eden annesi Aylin Erçel'e yürekleri parçalayan sözler! 7