Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’e bazlama diyen Kerimcan Durmaz yeni sözüyle yine olay oldu!

Hande Erçel’e bazlama diyen Kerimcan Durmaz yeni sözüyle yine olay oldu!

tarafından ker_def
Son dönemin en popüler kadın oyuncularından Hande Erçel, rolleriyle olmasa bile paylaşımları ve aşkıyla gündemden düşmüyor.

Gündeme yeni bir maddeyi ise sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ekledi. Erçel’in bir paylaşımının altına “Ay gerçekten artık kusacağım bu bazlamadan” yorumunu yazan Durmaz, adeta bir savaşın da başlangıcına imza attı.

Bu ağır yorum kavgayı başlattı. Mesajı gören ve çılgına dönen Erçel’in aşkı Murat Dalkılıç, ilk olarak instagram’dan Durmaz’ı engelleyerek yanıt verdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre kavgaya dahil olan Murat Dalkılıç, aşkının yanında yer aldı.

Dalkılıç’ın ardından Erçel’in de engeline takılan Kerimcan Durmaz, “Ay kusanlar çıksın. Instagram’ım kasılıyor!” mesajıyla ünlü çifte mesaj yolladı.

Hande Erçel'e bazlama diyen Kerimcan Durmaz yeni sözüyle yine olay oldu! 7

Ne olmuştu?

Sosyal medyada aktifliği ile bilinen Burak Altındağ, Hande Erçel’in ingilizce konuştuğu videoyu paylaşarak takipçilerinin görüşünü almak için “Hangi ünlü oyuncumuz İngiliz bir ev hanımını canlandırdığı rolüyle Oscar adayı?” sorusunu sormuştu.

Kerimcan Durmaz, Hande Erçel’in olduğu videoya “Ay gerçekten kusucam artık bu bazlamadan” diyerek tartışma yaratacak yoruma imza atmıştı.