Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in bozulan imajına en büyük çare Söz dizisi!

Hande Erçel’in bozulan imajına en büyük çare Söz dizisi!

tarafından ker_def
Hande Erçel, antipatik olmaya mı başlıyor?
Televizyon Gazetesi Analiz

24 Kasım 1993 Balıkesir, Bandırma doğumlu olan Hande Erçel, son dönemin ismi en çok konuşulan kadın oyuncularının başında geliyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan oyuncu, 2013 yılında Çalıkuşu dizisiyle başladığı ekran kariyerinde kendisi bile 5 yıl içinde bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştir.

Toplam 6 dizide yer alarak kendini gösteren Erçel, son dizisi Siyah İnci’deki rolü nedeniyle yerden yere vurulmuştu.

Her ne kadar Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Hayat karakteriyle Altın Kelebek ödüllerinde ‘en iyi komedi kadın oyuncu’ ödülünü almış olsa bile, bu seçim nedeniyle de bir hayli eleştiriler yapılmıştı.

Hayat Ağacı dizisinde Selin Karahanlı, Çılgın Dershane Üniversitede dizisindeki Meryem, Güneşin Kızları dizisindeki Selin Yılmaz, Aşk Laftan Anlamaz’da Hayat ve Siyah İnci dizisinde Hazal Demiroğlu karakterleriyle sadece televizyon ekranında görünen Hande Erçel, bir de sosyal medyanın vazgeçilmez isimlerinden…

Oyuncuya ait olan @handemiyy instagram hesabını takip eden sayısı 8.2 milyona çıktı.

Yaptığı her paylaşım binlerce beğeni alıyor ve takipçileri onun her halini beğeniyor.

Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşkla konuşulan, ancak oyunculuğu ile o kadar da çok konuşulmayan bir isim…

Şu sıralarad İzmir Çeşme’de deniz ve güneşin tadını çıkartan Erçel, şezlongda uyurken aşkı tarafından görüntülendi…

Hande Erçel'in bozulan imajına en büyük çare Söz dizisi! 7

Bu halini instagram’da paylaşan Erçel, 750 binin üzerinde beğeni aldı.

Bu paylaşıma gelen yorumlarda çok ilginç sözlere rastlıyoruz. Oyuncuyu hem eleştirip hem de takip eden ciddi bir kitlenin varlığı da anlaşılıyor.

“Flash TV oyunculuğu yapıyorsun istediğin kadar ödül al sen bizim için hep poğaça surat kalacaksın” diyen bir takipçisinin yanında bir başkası ise “Bazlama suratlı Hande” ifadeleriyle oyuncuyu eleştirmekte…

Erçel’in olumlu-olumsuz yorumlara hiç müdahale etmediğini de gözlemliyoruz…

Erçel’i daha çok Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Hayat karakteriyle hatırlamak isteyenler yorumlarına bunu yansıtmaktalar…

Ancak oyunculuğu konusundaki tartışmalara ve sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise, Erçel’in daha henüz kendini ispat noktasında çok çalışması gerektiği ortaya çıkıyor.

Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaparak olumsuz ve eleştirel yorumlara da sebep olan Erçel’in, artık izleyici gözünde antipatik olmaya başladığı da gözlemleniyor.

Söz dizisinde rol alabileceği söylenen Erçel, Tolga Sarıtaş ile birlikte Güneşin Kızları dizisinde büyük çıkış yapmıştı.

Eğer ikili Söz dizisinde yeniden buluşur ise, bu durum en çok da Hande Erçel’in son dönemde bozulmakta olan imajına fayda sağlayacak.

SÖZ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Erçel, son dönemde oyunculuğu değil de sosyal medya fenomenliği ile konuşuluyor. Bu durum onun adına ciddi bir sorun teşkil ediyor.

Söz dizisi yeniden oyunculuğunun konuşulduğu bir ortamı kendisine sağlayacaktır.