Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de büyük şok! Diziden ayrılan ayrılana…

Sen Anlat Karadeniz’de büyük şok! Diziden ayrılan ayrılana…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in üzerinde son günlerde kara bulutlar dolaşıyor!

Sinegraf imzalı dizinin geçtiğimiz günlerde Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav ile birlikte yönetmenliğini yapan Emre Kabakuşak’ın diziden ayrıldığı ve yerine Veli Çelik’in geldiği haberleri konuşulmuştu.

Henüz dizinin müdavimleri bu şoku atlatamadan ikinci bir kulis haberi daha ortalığı karıştırdı!

Sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan ve 21. bölümüyle sezon finali yapan dizinin ekibindeki değişimler izleyiciyi endişelendiriyor.

Yayınlandığı Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran dizinin bu kez de senaristlerinin değiştiği haberleri sosyal medyaya adeta bomba gibi düştü!

Sen Anlat Karadeniz'de büyük şok! Diziden ayrılan ayrılana... 7

Dizinin başından beri hikayeyi yazan ve senaristliğini yapan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in projeden ayrıldığı ve yeni sezon için yeni senaristler arandığı bilgisi, diziyi izleyenleri iyice endişelendirdi.

Yeni sezonda aynı tadı bulamayacaklarını düşünen izleyiciler, sosyal medyada adeta kazan kaldırdı.

Kulis haberlerine göre, Eryılmaz ve Erdem’in yerine teklif giden senaristlerin de projeyi kabul etmedikleri şeklinde bilgiler dolaşmakta.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu kadar kısa sürede büyük başarı kazanmış bir dizinin başından beri hikayeyi yazan isimlerin ayrılması, yeni isimlerin aynı başarıyı tutturup tutturamayacakları, izleyenlerin kafalarını karıştırıyor.

Bakın sosyal medyada konuyla ilgili neler konuşuluyor: