Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in gizli reklam paylaşımı bile artık olay oluyor!

Hande Erçel’in gizli reklam paylaşımı bile artık olay oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncuların yaptıkları paylaşımlara ilgi her zaman yüksektir.Ancak reklam içerikli bir paylaşım olduğunda etkileşimler düşüş yaşar. Hande Erçel de ise böyle bir durum yaşanmıyor. Sen Çal Kapımı isimli diziye başlayan güzel oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de popülerliğinin zirvesinde olduğunu gösteriyor.

Nocturne isimli marka ile anlaşması bulunan oyuncunun tanıttığı kıyafetlerin yok sattığına yönelik haberler basında yer almıştı. Hande Erçel’in instagram hesabından yaptığı gizli reklam içerikli paylaşımlara bile ilgi çok yoğun.

Instagram’da 13 milyon takipçi sınırını aşara 14 milyona doğru ilerleyen ünlü oyuncu, “Bu hayat benim. Sokakta da evde de” sloganıyla marka yüzü olduğu firmanın reklamını yaptı.

Markanın kıyafetlerini giyen oyuncu, hem güzelliği hem de zarafeti ile takipçilerinden 1 milyon 590 binin üzerinde beğeni almayı başardı.

Hande Erçel'in gizli reklam paylaşımı bile artık olay oluyor! 7

Hande Erçel’in bir reklam paylaşımına dahi bu kadar büyük beğeni gelmesi dikkat çekerken, yorum sayısı ise 18 bine yaklaştı. Bu sayılar ünlü oyuncunun popülerliğinin ne düzeye geldiğini de anlatmaya yetiyor.