Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir’in ayakları hayranlarına dert oldu!

Hande Doğandemir’in ayakları hayranlarına dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, instagram hesabından evinde çiçeklerle ilgilendiği anların fotoğrafını yayınladı. Çiçeklerle verdi poza hayranlarından binlerce beğeni geldi. Ancak bazı takipçileri arasında oyuncunun ayakları ile ilgili karşılıklı sataşma yaşandı.

Hande Doğandemir’in ayaklarının çok büyük olduğunu yazan bazı takipçiler konuyu abartılı ifadelerle yorumlara yansıtınca, tepki gördü. Doğandemir’in bazı takipçileri bu tür düşüncede olanları öz güven eksikliği ile suçladı. Sosyal medyada oyuncunun ayaklarına yönelik takipçiler arasında karşılıklı söz düellosu yaşandı.

Hande Doğandemir ise koronavirüs karantinasıyla geçen 2,5 aylık dönemin ardından normalleşme adımları atıyor. Pazar gününü çiçeklerine bakım yaparak değerlendiren oyuncu, hayvan ve doğa sevgisi ile biliniyor.

Hande Doğandemir'in ayakları hayranlarına dert oldu! 7

2018 yılında Cam Kırıkları,2019’da ise Yüzleşme isimli dizilerin kısa süreli olmasının şokunu yaşayan oyuncu, son dönemde tiyatroya ağırlık vermişti. Hande Doğandemir, yeni sezonda yeni bir dizide yer alacak mı, hayranları merakla bekliyor