Ana sayfa Kadın Haberleri Hande Erçel’in sosyal medya şansı ve dizi şanssızlığı!

Hande Erçel’in sosyal medya şansı ve dizi şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, yeni dizisi Sen Çal Kapımı ile ekranda yeniden yer almanın hazırlığını yapıyor. Dizinin 1. bölüm çekimleri devam ediyor. Kerem Bürsin ile partner olan oyuncu, sette yoğun bir çaba sergilerken, sevgilisi Murat Dalkılıç ise tatilde… Erçel adına sosyal medyada elde ettiği müthiş ilgi büyük bir kazanım. Sen Çal Kapımı dizisinde ise bir şanssızlıkla karşılaştı.

Hande Erçel, yaz günlerini sette çalışarak geçirecek. Oyuncu, Kerem Bürsin ile de iyi bir dizi çifti olduğunu tanıtımlarda gösterdi. Enerjisiyle, güzelliğiyle ve zarafetiyle göz dolduran Hande Erçel, sosyal medyada da yüksekten uçmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncunun hayranları her paylaşımına adeta beğeni yağdırıyor. Yorumlarda ise Türkçe mesaj bulmak çok zor. Birçok farklı dilde yorumlarla Hande Erçel hayranları, binlerce iltifat mesajıyla oyuncuya destek oluyor.

Hande Erçel’in son paylaşımına da adeta beğeni yağdı. 1 saat içinde 700 binden fazla beğeni gelen paylaşıma yapılan yorumlarda da ünlü oyuncuya farklı dillerde çok sayıda iltifat vardı.

Hande Erçel'in sosyal medya şansı ve dizi şanssızlığı! 7

Sen Çal Kapımı dizisinin 1 Temmuz’da başlaması bekleniyordu. Ancak dizide yönetmen sorunu yaşanınca ilk bölümün yayını tehlikeye girmişti. Fox TV de 1 Temmuz yerine “Yakında” ibaresiyle dizinin yayın tarihinin belirsizleştiğini duyurdu.

Hande Erçel hayranları heyecanla Sen Çal Kapımı isimli diziyi bekliyor. Yaşanan bu yönetmen şanssızlığı dizi ile ilgili tek rahatsız eden detay oldu. Ender Mıhlar yönetmenlikten ayrıldı. Yusuf Pirhasan ilk bölümün çekimlerini sürdürüyor. 2. bölümden itibaren Altan Dönmez diziyi devralacak.