Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül, Beni Affet, Behzat Ç. dizileri Amerika’da yeni müşteri buldu!

Karagül, Beni Affet, Behzat Ç. dizileri Amerika’da yeni müşteri buldu!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin dünyaya yayılma süreci devam ediyor. Pandemi nedeniyle hazır içerik ihtiyacı yaşayan birçok televizyon kanalı, Türk dizilerini iyi bir alternatif olarak görüyor. Hem hemen yayınlanabilir hem de reyting elde edebilir pozisyondaki Türk dizilerinin özellikle Latin Amerika ve ABD’nin Hispanik bölgesi için iyi bir seçim olduğu uzun süredir biliniyor.

Inter Medya, Latin Amerika ve ABD’nin Hispanik bölgesi için çok büyük bir anlaşmaya imzasını attı.Hangi şirket ile anlaşma yapıldığı henüz bildirilmedi. Ancak bu satış işlemi ile 1200 saatlik bir paket sunulduğu belirtiliyor. Birçok Türk dizisinin yanı sıra sinema filmleri de bu satışın bir parçası konumunda.

Sevdim Seni Bir Kere, Leke, Karagül, Beni Affet, Behzat Ç. ve Bozkır dizilerinin yanı sıra Kapalak Kızı, Rüzgar ve Kadın İşi Banka Soygunu gibi filmler de anlaşma kapsamına alındı.

Inter Medya’nın kurucusu ve CEO’su Can Okan, bu satış işlemi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu anlaşmayı duyurduğumuz için mutluyuz. Inter Medya’da her daim amacımız kataloğumuzu dünya geneline ulaştırmak. Müşterilerimize ve ortaklarımıza tüm şartlar altında hizmet vermeye devam etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu zor zamanları yakında arkada bırakacağımızı, sağlıklı ve birlikte olmaya döneceğimizi umuyorum.”