Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’in yeni reklam filmi hem modern hem gizemli!

Hande Erçel’in yeni reklam filmi hem modern hem gizemli!

tarafından ker_def

Genç, anı yakalayan ve geleceğe dönük tasarımlarla sektöründe sıra dışı işlere imza atan Atasay, marka yüzü olan Hande Erçel ile çektiği ilk reklam filmiyle tüketicilerin karşısına çıktı.

Başarılı oyuncunun modern ve gizemli ortamlarda, evde, partide, mutfakta farklı tarzları yansıttığı film, “Herkes kendi tarzına göre takılır ama her yerde Atasay takılır” mesajını veriyor. Atasay’ın 2017 yılından bu yana kadınlara özgürce kendi seçimlerini yapmayı önerdiği “Tak Sana Yakışanı” sloganı da reklam filminde jingle olarak karşımıza çıkıyor.

Moda dünyasındaki değişim rüzgarlarına trend ve yenilikçi koleksiyonlarla eşlik eden Atasay, marka yüzü olan başarılı oyuncu Hande Erçel ile kadınlara ilham olmaya devam ediyor. Hande Erçel’in kendi sesiyle yer aldığı reklam filmi, Atasay’ın her tarz ve ortama uygun tasarımlara imza atan köklü ama yenilikçi bir mücevher markası olduğunun altını çiziyor.

“Atasay’la herkes bir başka takılır” sözleriyle başlayan reklam filmi boyunca Hande Erçel, modern ve gizemli ortamlarda, sıcacık evinde yılbaşı ağacı süsleyen, partide arkadaşlarıyla eğlenen, romantik bir geceye hazırlanan, mutfağında keyifli bir biçimde pasta yapan bir kadına dönüşüyor ama değişmeyen tek şey her tarzına uyan Atasay takıları oluyor.

Atasay’ın 2017 yılından bu yana kadınlara özgürce kendi seçimlerini yapmayı önerdiği “Tak Sana Yakışanı” sloganının da jingle olarak kullandığı reklam filmi, “Herkes kendi tarzına göre takılır ama her yerde Atasay takılır” sözleriyle mesajını güçlü bir biçimde veriyor.