Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık YENGEÇ burcu yorumu; olumsuz bakış açınızı kontrol edin!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık YENGEÇ burcu yorumu; olumsuz bakış açınızı kontrol edin!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN YENGEÇ BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Yeniyılın ilk günü Salı günü itibarıyla enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza çevireceksiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Özel hayatınızın sorumlulukları, önemli bir taşınmanın yükümlülüğü ya da parasal bir konu ocak başında hayata daha ciddi bakmanıza neden olacak. Diğer yandan iş alanlarınızda güzel açılımlarınızda yok değil.

Cumartesi günü itibarıyla özel hayatınızı, evliliğinizi ve ilişkilerinizi konuşacağınız ve meselelerin üzerine daha somut bir şekilde eğileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu alandaki olaylarda daha keskin, şüpheci ve biraz da olumsuz bakış açınızı bu hafta kontrol etmelisiniz.

Pazar günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması, önemli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmenize neden olabilir. Bu sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir ilişki olabilir. Evliliğinizle ilgili önemli kararlar, hızlı ve sorumlu adımlar atılabilir. Ortaklaşa yapmak istediğiniz işlerinizde sorumlulukla, disiplin ve baskıyla önemli açılımlar ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Büyük babanız yaşıyorsa bu dönemde onun sağlığıyla ve günlük hayatındaki sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Ani ve zorunlu bir taşınma gündeme gelebilir.