Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 11-17 Mart Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Hande Kazanova 11-17 Mart Haftalık Boğa Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, cevapla.tv sitesinde 11-17 Mart 2019 haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli mesajlar verdi. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Hande Kazanova’ya göre sağlam ve oturmuş konu ve olaylar hayatımızda daha fazla yer edebilir. Bu hafta içerisinde yemeye ve içmeye özen gösterebiliriz. Diğer taraftan parasal konular, paramızı çoğaltmak, kendimizi yatırımlara vermek anlamında önemli haftalardan bir tanesi olacak. Önemli şanslar ve fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Aceleci olmayın. Teklifler gelirse de sağlam temeller üzerinde ilerleyin.

Peki Hande Kazanova, 11-17 Mart burç yorumlarında BOĞA burcu için hangi detayları sunmakta? İşte ayrıntılar:

Ay, Boğa Burcu’da iken hafta başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Diğer haftalara göre bir tık daha ön planda olan haftalardan bir tanesi olacak. Hırslarınız, yapmanız gereken işleriniz, harekete geçmeniz gereken konularınız bu pazartesi daha fazla önem kazanıyor.Hayatınızda önemli değişimleri karşıladığınız bir süreç ve diğer taraftan harekete geçmekten korkmayacaksınız.

Eski konu ve olaylar, söylemler ve eski arkadaşlarımla bir araya gelme bu hafta önem kazanırken, çarşamba günü değişik yerlerde değişik insanlardan alacağınız güzel destekler iş alanlarınıza ve sosyal çevre ortamlarınıza olumlu yansıyacak. Aktiviteler, davetler ve organizasyonlardan yana şansınızın yüksek olduğu haftalardan bir tanesi olacak. Ortak parasal konularda Jüpiter size göz kırpıyor. Yani para ile ilgili konularda karşınıza birden fazla seçenek gelebilir.

Güzel iş teklifleriyle karşılaşabilir, para ile ilgili bir konunun üzerine düşebilirsiniz. Ama bütün bunları yaparken gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. Cuma günü konu ve olayları gözden geçirecek, önemli bir meseleyi çözüme ulaştırmanın yolunu bulacaksınız.Hafta sonu gayet etkili ve şanslı olacak. Gezmek, eğlenmek ve dolaşmak anlamında çok fazla abartmamaya özen gösterin. Güzel bir hafta diliyorum.