Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 4-10 Mart haftalık burç yorumunda dikkat çeken detaylar!

Hande Kazanova 4-10 Mart haftalık burç yorumunda dikkat çeken detaylar!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 4- 10 Mart 2019 haftalık burç yorumlarında bulundu. Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına verdiği detaylarda önemli bilgileri takipçileriyle paylaştı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

İşte Hande Kazanova’nn bu hafta için burç yorumları: “Haftaya sosyal ilişkilerimize odaklanarak giriş yapacağız, arkadaşlarımız, dostlarımız ve tabiki diğer insanlarla yapacağımız işlerimiz önem kazanıyor.

Bu haftanın en önemli olaylarından bir tanesi salı günü yaşanacak Merkür gerilemesi olacak. Merkür, Balık Burcu’nda gerileyecek. 28 Mart’a kadar büyük girişimlerden uzak durmakta fayda olacak. Önemli bir takım işlerimiz varsa birkaç kez gözden geçirerek adım atmaya özen göstermeliyiz.

Çok mantık gerektiren işlerimiz ve önemli kararlarımızda çok dikkatli adımlar atmaya özen göstermeliyiz. Yarım kalmış işlerimizi bitirmeye çalışmak, rüyalarımız, içsel görüşümüz ve sezgilerimizin üzerine gitmek, sanatsal ve kreativite gerektiren işlerimizin tamamlanması için uğraşmak daha doğru olacak.

Uranüs, Boğa Burcu’na geçecek. Başta Boğa’lar olmak üzere Aslan, Akrep ve ilk dönem doğan Kova’ların hayatında hızlı gelişmeleri karşılarına getirebilir. Hafta sonu durum ve olayları rahat toparlayacağız.”