Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Aslan burcu haftalık yorumu; büyük fiyaskolar sizi bekliyor!

Hande Kazanova, Aslan burcu haftalık yorumu; büyük fiyaskolar sizi bekliyor!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Aslan burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Aslan burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Özel hayatınızın detaylarıyla haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Bu pazartesi itibariyle aşk hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Hem kişisel hayatınıza daha fazla önem vereceğiniz haftalardan bir tanesi hem de pazartesi itibariyle aşk hayatınızı daha fazla onore edeceksiniz, sevdiğinizle insanla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz de bu dönem içerisinde daha da güzelleşecek. Diğer taraftan sevdiğiniz insanla ya da çocuğunuzla olan bağlantılarınızda biraz daha özgür olmak, beraber gezmek ve dolaşmak, farklı konu ve olayları paylaşmak arzusuyla da dolu olabilirsiniz.Salı günü iş alanlarınızda, göz önünde olacağınız ortamlarda, seyahat ya da eğitime dayalı konularda çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız.

Sinirli ve agresif tutumlarınıza, beraber iş yaptığınız insanlarla olan konuşmanıza özellikle salı ve çarşamba günleri dikkat etmekte fayda var. Diğer taraftan kafanızda bir sürü fikir olacak ama bu fikirleri tutmak ya da kağıda dökmek ve insanlara aktarmak konusundaki sabırsızlığınız yüksek olabilir. Hafta sonuna doğru biraz yoracak ve aldatacak etkiler devrede. Hem riskli yatırımlarınız varsa hem aşk hayatınızda, parasal konularda hayatı daha gerçekçi ve ciddi görmeye çalışmalısınız ve ona göre hareket etmelisiniz.

Düşüncesizce atılacak adımlar aşırı iyimserlikle başlanılacak işlerinizde büyük fiyaskolar, sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Bu hafta özellikle hafta sonuna doğru karşınıza gelecek iş fırsatlarına, konulara gözünüzü dört açın ve daha ciddi, sorumlu adımlar atmaya özen gösterin. Güzel bir hafta olsun.