Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Balık burcu haftalık yorumu; gözünüzü dört açın!

Hande Kazanova, Balık burcu haftalık yorumu; gözünüzü dört açın!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Balık burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Balık burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Bu hafta biraz nanemolla etkilerle başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Haftaya biraz isteksiz giriş yapacaksınız. Geri planda duracağınız işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.Hemen çarşamba gününden sonraki süreçte şartların sizin tarafınıza döndüğünü göreceksiniz.

Bu pazartesi itibariyle hem kariyerinizde hem iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Yaptığınız işi seveceksiniz, kariyerinizde ön planda olmak isteyeceksiniz. Diğer insanlarla kuracağınız bağlantılar kariyer hayatınızda sizi mutlu edecek. Patronlarınız ve üstlerinizle birtakım konuşmalar yapmak istiyorsanız, zam istemek gibi bir niyetiniz varsa ya da geleceğinize yönelik birtakım adımlarınız için, patronunuza bir şeyler söylemek ve onun onayını almak istiyorsanız bu pazartesi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Salı günü sinirli etkileşimlerden uzak durmakta fayda var.Çevrenize karşı ağzınızdan çıkmaması gereken sözler çıkabilir. Kafanızda bir sürü plan olmasına rağmen herkesin sizin gibi hızlı düşünmediğini bu dönemde göz ardı etmemelisiniz sevgili Balık’lar. Biraz daha sakin etkilerle ilerlerseniz çok daha etkili olacak. Arkadaşlık alanınızda önemli değişim ve dönüşümler olacak ve hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda ve önemli girişimlerinizde gözünüzü dört açmanız gerekecek.

Karşınıza gelen fırsatlar yanıltıcı etkilere sahip olabilir ya da siz gereğinden fazla anlam yüklüyor olabilirsiniz. Hayata gerçekçi gözlerle baktığınız an itibariyle bütün sorunlarınızın çözümleri karşınıza etkili bir şekilde gelecek.Çok net, güçlü, keskin bakış açısına sahip bir arkadaşınızdan özellikle kariyer ve iş hayatınızda atılımlarınız konusunda hafta sonuna doğru tavsiyeler alabilirsiniz. Güzel bir hafta olsun.