Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Başak burcu yorumunda sevdiğin kişiye karşı sinirli olma diyor!

Hande Kazanova haftalık Başak burcu yorumunda sevdiğin kişiye karşı sinirli olma diyor!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Başak burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Kalp bölgenizi ve sağlığınızı koruyun. Aynı zamanda sırt ağrısı ve sırt bölgesinin sıkıntı ve problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.Bu dönemde kendinizi hayatın akışına bırakmak önemli olacaktır sevgili Başak’lar. Yaşam enerjinizi yukarıya çekecek insanların ve olayların içerisinde olmaya özen gösterin.Bu hafta özellikle ev, aile, yuva alanlarınızda güzel şanslar karşınıza gelecek.

Diğer taraftan konulara gerçekçi gözle bakmayışınız ve diğer insanlardan alacağınız görüşlerin yanıltıcı etkiler içeriyor olması kolay aldanmaları da karşınıza getirebilir.Hem özel ilişkilerinizde hem de ev ile ilgili adım atacağınız birtakım konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Çarşamba günü, çocuğunuz varsa ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza dikkat edin.Birbirinize karşı sinirli ve agresif yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.”