Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık Terazi burcu yorumunda sevdiğiniz insanla güç çekişmesine dikkat!

Hande Kazanova haftalık Terazi burcu yorumunda sevdiğiniz insanla güç çekişmesine dikkat!

tarafından ker_def

Burcunuz size ne diyor? Haftalık burç yorumlarını merak edenler google’de yorumları arıyor.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumları büyük ilgi görmekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumlarında önemli detaylar astroloji meraklılarını bekliyor.

Terazi burcu haftalık yorumunda Hande Kazanova neler anlattı?

Terazi burcu haftalık yorumunuz şöyle:

Sanatsal işlerinizde, önemli bir anlaşma, toplantı ya da görüşme karşınıza gelebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda hayata bakışınız oldukça keyifli görünüyor.Bu hafta cumartesi gününe dikkat etmemiz gerekecek. Dikkat etmeniz gereken konuların başında sevdiğiniz insanla olan güç çekişmeleri geliyor sevgili Terazi’ler.

Birtakım sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Karşı tarafı harekete geçmek istediği noktalarda biraz baskılayabilirsiniz. Gücünüzü karşı taraf üzerinde uygulamak ya da onun sizin üzerinizde uygulaması sonucunda bazı sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Cumartesi günü doğru iletişimle, sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız güzel konuşmalarla durum ve olayları toparlamanın yolunu bulabilirsiniz. Güzel bir hafta olsun.