Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Koç burcu haftalık yorumu; bazı hayal kırıklıklarınız olabilir!

Hande Kazanova, Koç burcu haftalık yorumu; bazı hayal kırıklıklarınız olabilir!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’dan burç yorumları devam ediyor… Oyunculuktan sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, şimdiler burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Bu hafta Koç burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarını inceleyen Astroloji uzmanı Hande Kazanova, Koç burcu yorumunu cevapla.tv’ye anlattı.

Haftaya sosyal çevre ilişkileriniz, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, geleceğe dair oluşturduğunuz bir takım adımlarla başlayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Hemen Ocak başında Mars Koç Burcu’na geçti ve sizi hareketlendirdi. Hayatınızla ilgili konularda hızlı hareket etmek istediğiniz noktalarda çok kolay ve istediğiniz şekilde hareket etme şansına sahip olacaksınız diğer haftalarda olduğu gibi.

Aynı zamanda bu pazartesi itibariyle seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, yurt dışı bağlantılı konular ya da geleceğe yönelik herhangi birtakım iş ve adımlarınızda bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Bu dönemde diğer insanlarla bir arada olmaktan onlarla tanışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yeni insanlar ufkunuzu genişletebilir. Eğitimsel işlerinizde istediğiniz bağlantıları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Diğer taraftan bu hafta; öğrenmekten, gezmekten, yeni insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız. Salı günü göz önünde olacağınız ortamlarda iş hayatınızda tehlikeli söylemlerden uzak durmakta fayda var. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı ve sinirli hareketlerle zaman zaman karşı tarafı zorlamanız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru hayata biraz daha olumsuz gözlerle baktığınız, biraz daha gerçekçi adımlar atmaya zorlandığınız bir döngü devrede olacak.

Hem seyahatlerinizle hem de geleceğinizle ilgili, eğitim hayatınızla ilgili konularda bazı hayal kırıklıkları, zorlanmalar, istediğiniz birtakım işlerin karşınıza gelmemesi gibi durumlar bu hafta sonu devrede olacak sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Güzel bir hafta olsun.