Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova, Şubat Ayı Oğlak Burcu Yorumu: Flörtler ve keyifli etkileşimler var!

Hande Kazanova, Şubat Ayı Oğlak Burcu Yorumu: Flörtler ve keyifli etkileşimler var!

tarafından ker_def

Hande Kazanova’nın burç yorumlarına büyük ilgi var. Haftalık burç yorumları yapmakta olan Kazanova, ayrıca her ayın başında da aylık burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Hande Kazanova, Şubat ayı için hangi bilgileri sunmakta? Cevapla.tv internet sitesinde burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, önemli detaylar sundu.

OĞLAK BURCU ŞUBAT AYI YORUMUNDA NELER VAR?

Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarını inceledi. Oğlak burcu Şubat ayında hangi etkiler altında olacak? Para, sağlık, aşk, kariyer konularında Oğlak burcunu neler bekliyor?4 Şubat’a kadar kariyer ve aşk hayatınızda zorlandığınız bir dönem gibi görünse de 4 Şubat’tan sonra Venüs’ün Oğlak Burcu’na geçmesiyle beraber gezmek, dolaşmak ve hayatın tadını biraz daha çıkarmak isteyeceksiniz.

Maddi konular önemli çünkü bu ay attığınız adımların karşılığını alacağınız aylardan bir tanesi olacak.4 Şubat’ta oluşan Yeniay parayla ilgili adımlarınızı hızlandırabilir. Ticaret ile uğraşıyorsanız, önemli bir adım atacaksanız ya da yatırım yapacaksanız 4 Şubat ve sonrası hareket edebilirsiniz. 10 Şubat’ta Merkür Balık Burcu’na geçecek. Yakın çevreyle iletişiminiz hızlanırken 14 Şubat’ta enerji alanlarınız değişiyor sevgili Oğlak’lar.

Aşk hayatınıza daha fazla önem vereceğiniz ya da hobilerinize, spor faaliyetlerinize daha fazla özen göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Enerjinizi bu alanlarda harcamaya başlayacaksınız. Kendinizi biraz daha güçlü hissedeceksiniz.Flörtler, geziler, diğer insanlarla yapılacak keyifli birtakım etkili olaylar bu dönemde devrede olabilir. 19 Şubat’ta oluşacak Dolunay seyahatlerinizi hızlandıracak, işinize ve geleceğinize yönelik atacağınız adımlarınız bu Dolunay’da önem kazanacak sevgili Oğlak’lar. Eğitimsel konularda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Başka bir ülkeye gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız bu alanda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Dış ortamlara bağlı her tür işinizde hızlı birtakım duygusal kararlar bu Dolunay’da karşınıza gelecek. Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabileceğiniz bir Dolunay sizleri bekliyor. Güzel bir ay diliyorum.